Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...

2012. 02. 17.

Sült vadlibamell


Az előzőleg bepácolt vadlibamellet lassú tűzön sütöttem meg.


Körete párolt zöldborsó és hagymalekvár volt.



2 megjegyzés:

Hobbychef írta...

Nagyon guszta az étel. Szerettem volna a a bepácolt libamellet is megnézni, de nem jó a linkelés. Rákattitva ez jelent meg:
Jelenlegi fiókod (e.s.hobbychef@gmail.com) nem rendelkezik hozzáféréssel ennek az oldalnak a megtekintéséhez.

Palócprovence írta...

Javítottam a linket, köszi, hogy szóltál! :)