tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post1389694156541567618..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Finomítatlan nádcukorPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-60638333510564359862013-11-18T11:10:55.575+01:002013-11-18T11:10:55.575+01:00Köszönöm szépen! Szerintem is a szélsőségektől men...Köszönöm szépen! Szerintem is a szélsőségektől mentes, mértékletes táplálkozás a jó irány.<br />Egyébként még senki nem mondta, hogy ez lakberendezős blog. :)Palócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-66781857599171644512013-11-17T20:55:34.664+01:002013-11-17T20:55:34.664+01:00Óó, én nagyon ritkán látogatlak (valahogy azt hitt...Óó, én nagyon ritkán látogatlak (valahogy azt hittem, ez csak amolyan lakberendezős blog, és az most nekem nem téma), de ezzel a cikkel a szívemből szóltál. Van nekem paleós, vega, meg vegán barátnőm is, és sokszor kisebbségben érzem magam a -szerintem- ésszerű elveimmel: mértékkel és hálával együnk.<br />Ez így most egy kicsit pátoszosra sikeredett, pedig nem az volt a célom, hanem csak simán megköszönni ezt a józan cikket :)Nils Holgersonnéhttps://www.blogger.com/profile/01678090281113412507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-40047175913946022862013-11-15T08:14:44.391+01:002013-11-15T08:14:44.391+01:00Kedves Réka, köszönöm szívmelengető soraidat! :)
A...Kedves Réka, köszönöm szívmelengető soraidat! :)<br />A stíviát én is használom, de csak amit én termesztek, az iparilag feldolgozott formáit nem kedvelem.<br />Itt írtam magáról a növényről:<br />http://palocprovence.blogspot.hu/2013/06/jazminpakoca.htmlPalócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-10856907496254914182013-11-14T19:52:52.167+01:002013-11-14T19:52:52.167+01:00Kedves Palócprovence!
Mindig olvaslak ám csak ritk...Kedves Palócprovence!<br />Mindig olvaslak ám csak ritkán írok most azonban el kell mondjam,hogy ismét szívemből szóltál,és tényleg nem tudom eldönteni,hogy a receptjeidet szeretem-e jobban vagy az ehhez hasonló kissé elemzős,informatív írásaidat.Pontosan ezt gondolom amit te,hogy az alig pár éve forgalomban lévő "egészséges cukorpótlók" lehet nem is érik azt az aranyárat mert talán 10 év múlva kiderül mégis valamiért nem jók.Minden nagyszülőm nagyon sokáig élt,mind szerette az édességet(fánk,linzer,csőröge és társai) egyszerűen nem ették naponta többször degeszre magkat belőle.Engem sem sikerült még a kollegináknak meggyőzni,hogy 2-3 ezer Ft-ot adjak ezekre a cukorpótlókra.A barna nyers nádcukor ízét egyszerűen imádom a legtöbb házi süteményben.Kíváncsi lennék,a stíviáról mit gondolsz?<br />Üdvözlettel,<br />RékaAnonymousnoreply@blogger.com