tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post2165571303178801394..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Medvehagyma tartósítása - szárított medvehagymaPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-3666287800236500402013-05-10T05:59:05.238+02:002013-05-10T05:59:05.238+02:00Fűszerként, finomra morzsolva, darálva használva, ...Fűszerként, finomra morzsolva, darálva használva, ahogyan más szárított fűszereket is. Persze, jóval enyhébb aromájú, mint frissen.Palócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-51830987869238577002013-05-09T15:44:56.069+02:002013-05-09T15:44:56.069+02:00En kaptam egy egesz nagy adag szaritottat a becsi ...En kaptam egy egesz nagy adag szaritottat a becsi Naschmarkt-rol. A frisset nagyon szeretem, de a szaritottat pl. mibe ajanlod? Kicsit bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban. Udvozlettel, JuditAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-57847483034567953642013-05-09T07:46:41.997+02:002013-05-09T07:46:41.997+02:00Inkább szárítás előtt célszerű, mert ha eleve szár...Inkább szárítás előtt célszerű, mert ha eleve szárítva akarjuk felhasználni (pl. száraz fűszerkeverékben), akkor már nem tudjuk megmosni.Palócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-80967406192463484452013-05-08T15:07:29.430+02:002013-05-08T15:07:29.430+02:00Szárítás előtt megmosod, vagy felhasználás előtt ...Szárítás előtt megmosod, vagy felhasználás előtt lehet megmosni? ÉvaAnonymousnoreply@blogger.com