tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post2975785121190077063..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Jégtörő Mátyás és a tepsis krumpliPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-44613232304152909002009-03-01T14:44:00.000+01:002009-03-01T14:44:00.000+01:00köszönöm, köszönöm! :)köszönöm, köszönöm! :)oximoronhttps://www.blogger.com/profile/09904224480719622497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-81247512366142392492009-02-27T10:25:00.000+01:002009-02-27T10:25:00.000+01:00Tényleg az a legfinomabb!Tényleg az a legfinomabb!Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-39901388958180478272009-02-26T13:43:00.000+01:002009-02-26T13:43:00.000+01:00Én is krumpli-fun.Szoktam én is ilyen tepsis ételt...Én is krumpli-fun.<BR/>Szoktam én is ilyen tepsis ételt készíteni, ami odapirul az a legfinomabb!!!!!Renata Kalmanhttps://www.blogger.com/profile/06044140888948131025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-48152190327852570772009-02-25T10:16:00.000+01:002009-02-25T10:16:00.000+01:00:))):)))Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-20363640218443551342009-02-24T21:55:00.000+01:002009-02-24T21:55:00.000+01:00Úgy szeretem az ilyen ételeket...Úgy szeretem az ilyen ételeket...erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-26757304194924317152009-02-24T20:23:00.000+01:002009-02-24T20:23:00.000+01:00Rudolf Steiner a következőket írja: A burgonya kiv...Rudolf Steiner a következőket írja: A burgonya kiváltja a gyors gondolatok felvillanását, de azok azonnali eltűnését is. Tudjuk, hogy a burgonya lent van a földön, sőt a föld be is fedi, ki kell ásni onnan, tehát a sötétségben növekszik, így nincs sok rokonsága a szellemivel.<BR/><BR/>Ennek ellenére én is nagyon szeretem a tepsis, római tálas burgonya-variációkat, bár én hús nélkül készítem!Orsihttps://www.blogger.com/profile/06893450038514195221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-14753420901229470842009-02-24T17:59:00.000+01:002009-02-24T17:59:00.000+01:00Jaaaaaj, végem van, ez megint olyan jól néz ki... ...Jaaaaaj, végem van, ez megint olyan jól néz ki... Én is nagy krumpliimádó vagyok:)Nadinehttps://www.blogger.com/profile/17552074486994757244noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-16019003922883119852009-02-24T14:03:00.000+01:002009-02-24T14:03:00.000+01:00Anuka, remélem, kitaláltál valamit ebédre, mert ne...Anuka, remélem, kitaláltál valamit ebédre, mert nem működik a teleport :))Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-74256278456516687292009-02-24T14:01:00.000+01:002009-02-24T14:01:00.000+01:00:DDD Oximoron, szóval a recept:- 1 kg krumpli - 2 ...:DDD Oximoron, szóval a recept:<BR/>- 1 kg krumpli <BR/>- 2 db sárgarépa<BR/>- 2 fej lilahagyma<BR/>- 1 szál füstölt kolbász<BR/>- 10 füstölt szalonna<BR/>- só, bors<BR/>- 1 bögre víz<BR/><BR/>A zöldségeket meghámozom és mindent feldarabolok (kolbászt, szalonnát is).<BR/>Tepsibe teszem, sózom, borsozom, ráöntöm a vizet és lefedve, 200 fokon kb. 1 órát sütöm. Zsiradék nem kell rá, hiszen a kolbászban és a szalonnában van elég.<BR/>A végén leszedem a takarást és megpirítom a tetejét.:)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-755578114417677782009-02-24T13:18:00.000+01:002009-02-24T13:18:00.000+01:00jaj!!!!!! Ez csoda és szép! Nyitom az ablakot és c...jaj!!!!!! Ez csoda és szép! Nyitom az ablakot és csak a jóöreg Mézga módra küldheted teleport. Hat éhes ember várja..... :)anukahttps://www.blogger.com/profile/14638333953089081979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-12390841710591738532009-02-24T13:17:00.000+01:002009-02-24T13:17:00.000+01:00receptet, leeeci! jo-jo: tudom, tepsi meg krumpli....receptet, leeeci! jo-jo: tudom, tepsi meg krumpli. :) na de a tech-blond a konyhaban is veszelyes. legalabbis KRESZ-konyv nelkul!oximoronhttps://www.blogger.com/profile/09904224480719622497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-26418259522594141462009-02-24T11:15:00.000+01:002009-02-24T11:15:00.000+01:00Ebben is rokonlelkek vagyunk.:))Ebben is rokonlelkek vagyunk.:))Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-7936655553179696912009-02-24T10:42:00.000+01:002009-02-24T10:42:00.000+01:00:))))))))Kell az a segítség, de mennyire hogy! :))...:))))))))<BR/><BR/>Kell az a segítség, de mennyire hogy! :))<BR/><BR/>A krumlicskád istenien néz ki!!!!!<BR/>Én is bajban lennék, ha Colombus nem tévedt volna el... <BR/>Nem szeretem a rizst. <BR/>A krumli, az igen. A Föld ajándéka!duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com