tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post3001476396899103005..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: FácántekercsPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-7060341179079613372009-02-06T11:22:00.000+01:002009-02-06T11:22:00.000+01:00Az ugyanolyan jó, csak előtte be kell áztatni.Az ugyanolyan jó, csak előtte be kell áztatni.Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-65968212201443413132009-02-06T10:09:00.000+01:002009-02-06T10:09:00.000+01:00Ja, kérem, akinek van zománcos, fedeles kacsasütőj...Ja, kérem, akinek van zománcos, fedeles kacsasütője...;-)))))<BR/>Most ahogy gondolkodtam, eszembe jutott, hogy római tálban sem lehet rossz. Azom van. :-) Legközelebb abba rakom.Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-43153931118497607422009-02-06T07:56:00.000+01:002009-02-06T07:56:00.000+01:00:))) Látom, Téged sem tart vissza, mit szabad vagy...:))) Látom, Téged sem tart vissza, mit szabad vagy nem! Azt azért el kell, hogy mondjam, én mindig a zománcos fedeles kacsasütőmet használom és mindig öntök a hús alá valamilyen folyadékot (most ez egyszerűen víz volt). Alacsony hőfokon, végig letakarva sütöttem (így is megpirul a szalonna). Még soha nem volt ilyen puha, szaftos a fácánom, köszönhetően a tölteléknek. A férjemnek is nagyon ízlett, pedig Ő eddig nem szerette a fácánmellet, pont a szárazsága miatt.Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-62304577790844904492009-02-06T04:59:00.000+01:002009-02-06T04:59:00.000+01:00Örülök, hogy ízlett! :-) Akkor hát sütőben sütötte...Örülök, hogy ízlett! :-) Akkor hát sütőben sütötted? Én nem mertem sütőbe tenni, féltem, hogy túlságosan kiszárad. <BR/>Ember nagynéni, amikor ezt a kicsontozott fácánt tanította nekem, rögtön azzal kezdte: "Stellina, fácánt sütőbe nem teszünk!" <BR/>"Ok, zia.", mondtam én, és betettem :-))) Hát, mit mondjak, a mellén és a felső combján kívül nem igazán maradt sokminden a madárból. Egyszer majd ha sok fácánom lesz, kipróbálom csak a melléből, úgy, ahogy Te csináltad, jó sok szalonnával betekerve.Gabahhttps://www.blogger.com/profile/01886537918989771590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-72640989882564052642009-02-04T11:34:00.001+01:002009-02-04T11:34:00.001+01:00Borsó, szívesen meg is kínálnálak! :)Borsó, szívesen meg is kínálnálak! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-16569596766533350772009-02-04T11:34:00.000+01:002009-02-04T11:34:00.000+01:00Köszi, Duende! :) A Picasa-nak van kollázskészítőj...Köszi, Duende! :) A Picasa-nak van kollázskészítője, azzal csináltam, csak most nem a rácsosat, hanem a képkupacosat használtam.<BR/>Egyszer kóstold meg a fácánt, ha teheted, finom. A vadak közül egyedül ezt szeretem.Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-69689072443439866982009-02-03T18:42:00.000+01:002009-02-03T18:42:00.000+01:00Szívesen megkóstolnám! :-)Szívesen megkóstolnám! :-)Borsóhttps://www.blogger.com/profile/03531036449933287293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-41554109902873524192009-02-03T17:44:00.000+01:002009-02-03T17:44:00.000+01:00Sosem ettem még fácánt! Biztosan finom. A képeket ...Sosem ettem még fácánt! <BR/>Biztosan finom. A képeket hogy csináltad??? Annyira jók! :-)<BR/><BR/>Olyanok, mint a Planétás-kártyák! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com