tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post3706559202343232760..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Csabai karajPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-40708368972625849712012-11-05T15:19:43.834+01:002012-11-05T15:19:43.834+01:00Az olaj is zsiradék, meg a kolbászból is sül ki, e...Az olaj is zsiradék, meg a kolbászból is sül ki, ennyi pont elég. Persze, lehet adni még zsírt is hozzá, amit később kenyérre lehet kenni.Palócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-22922105447368205762012-11-05T15:06:44.896+01:002012-11-05T15:06:44.896+01:00Semmi zsíradék nem kell hozzá?Semmi zsíradék nem kell hozzá?Anonymousnoreply@blogger.com