tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post4107453008255779746..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Marokkói karfiolsalátaPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-47455637858009712472014-01-26T16:01:18.703+01:002014-01-26T16:01:18.703+01:00Köszönöm a helyesbítést! :)
A recept egyébként a s...Köszönöm a helyesbítést! :)<br />A recept egyébként a spanyol és marokkói ételeket kínáló Casa Moro étterem receptje.Palócprovencenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-78322455161215219182014-01-26T13:46:34.055+01:002014-01-26T13:46:34.055+01:00Marokkoban elek, igy minden itteni kajat ismerek, ...Marokkoban elek, igy minden itteni kajat ismerek, fozok is. Errol ugyan meg nem hallottam, de nem lehet rossz :) <br />Viszont helyesbitenek, a Zatar, a kakukkfu marokkoi neve, nem fuszerkeverek, csak a kakukkfu onmagaban :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10075993851503939615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-2692527600740491382010-02-19T07:44:28.520+01:002010-02-19T07:44:28.520+01:00Duende, igen, láttam! :)Duende, igen, láttam! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-17438261824054094682010-02-19T07:43:56.547+01:002010-02-19T07:43:56.547+01:00Szepyke, ami késik, nem múlik! :)Szepyke, ami késik, nem múlik! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-39146516348731300702010-02-15T22:37:35.140+01:002010-02-15T22:37:35.140+01:00Hm.... nagyon jól néz ki! És ha van rajta olyan is...Hm.... nagyon jól néz ki! És ha van rajta olyan isteni citrom is... Teljesen a rabja lettem! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-39673638016928805282010-02-15T14:21:13.346+01:002010-02-15T14:21:13.346+01:00Én még néha idegenkedem a karfioltol, a nem létező...Én még néha idegenkedem a karfioltol, a nem létező epém meg pláne..:)<br />Ez a sóval tartósított citrom már annyira érik, hogy elkészül.. Mármint az elhatározás érik, a hozzá való citrom szerintem még a fákon érik...:)szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-61085459625903615122010-02-15T11:52:04.868+01:002010-02-15T11:52:04.868+01:00Hémangi, próbáld ki, finom! :)Hémangi, próbáld ki, finom! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-70271893268401609322010-02-15T11:51:24.459+01:002010-02-15T11:51:24.459+01:00Limara, ahogy írod, brokkolival vagy pagodakarfiol...Limara, ahogy írod, brokkolival vagy pagodakarfiollal is érdemes kipróbálni! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-18672351325376580692010-02-15T11:06:49.621+01:002010-02-15T11:06:49.621+01:00Nagyon tetszik, mindenképp megcsinálom. Az igaz, h...Nagyon tetszik, mindenképp megcsinálom. Az igaz, hogy citromot még kell gyártanom előtte. Viszont a karfiollal nagyon jó barátságban vagyok.Vegavarázshttp://vegavarazs.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-82772138275090659562010-02-15T10:31:46.348+01:002010-02-15T10:31:46.348+01:00Nagyon jól néz ki!:) a citromot még mindig nem kés...Nagyon jól néz ki!:) a citromot még mindig nem készítettem el:( Finom lehet brokkolival is vagy színes karfiollal :))Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.com