tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post5988399631090244152..comments2023-12-11T15:35:07.003+01:00Comments on Palócprovence: Töltött káposztaPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-8287234636412966262016-12-01T17:26:17.931+01:002016-12-01T17:26:17.931+01:00Köszönöm, hogy értesített róla! Ritkán fordul elő ...Köszönöm, hogy értesített róla! Ritkán fordul elő :)<br />És örülök, hogy tetszik a fotó.Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-64791326764728356292016-12-01T15:11:22.537+01:002016-12-01T15:11:22.537+01:00Kedves Blogger!
Utólagos engedelmével felhasznált...Kedves Blogger!<br /><br />Utólagos engedelmével felhasználtuk a töltött káposzta ételfotóját:<br />https://www.facebook.com/platebudaors/photos/pcb.1832864540334120/1832864280334146/?type=3&theater<br /><br />Kérem jelezze,ha szeretne valamilyen kompenzációt,megoldjuk.<br />Köszönettel és üdvözlettel<br />Mosberger Csilla<br />tulajdonos<br />PLATE étterem Budaörs<br /><br /> Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-25662916056998366672009-01-19T08:48:00.000+01:002009-01-19T08:48:00.000+01:00Hasonló az ízlésünk! :))Hasonló az ízlésünk! :))Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-46093932430646891152009-01-18T17:48:00.000+01:002009-01-18T17:48:00.000+01:00Sokszor írom: nem vagyok húsos. De azért egy jó tö...Sokszor írom: nem vagyok húsos. De azért egy jó töltött káposztára nemigen mondanék nemet. Én is úgy szeretem, ha minden van benne: töltelék, aprókáposzta, bőrös hús (csülök vagy köröm), s ha lehet, még egy kis(!) füstölt íz. S persze sok-sok jó kenyér, tejföl meg egy kis erőspaprika...<BR/>Az idei farsang igencsak hosszú, így egyelőre nem kell még a böjti ételeken gondolkodnunk. Jöhetnek a finom húsos káposzták, akár...erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-89876486278048812652009-01-16T15:37:00.000+01:002009-01-16T15:37:00.000+01:00Megnézem őket! Még én sem tudom, mi lesz a vacsora...Megnézem őket! Még én sem tudom, mi lesz a vacsora, most értem haza Pestről. Valami gyors.:)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-75609070586775111.post-58550879538839869742009-01-16T09:43:00.000+01:002009-01-16T09:43:00.000+01:00Tényleg mindenki másképp csinálja, az LGT is megmo...Tényleg mindenki másképp csinálja, az LGT is megmondta... :-)<BR/>Istenien néz ki a tiéd is. A kakukkfű jó tipp, illik a káposzta ízéhez. Én csombort szoktam beletenni. Nézd meg az enyémet is, ha gondolod, az egytálételeknél van.<BR/>Nagyon szeretem egyébként, az egyik kedvenc ételem. A töltött szőlőlevél (dolmades)mellett, mert azt mégjobban szeretem. Az is van nálam, a sima rizses, görögös változat. Isteni nyáron, jó citromosan! (Ez meg az előételeknél, azt hiszem, ha érdekel.)<BR/><BR/>Szép napunk van, csak azt nem tudom, mit főzzek?! :-)))duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com