Már alig várom, hogy kipróbálhassam őket! Még soha nem volt szlilkonformám, de nagyon praktikusnak tűnik. Agyaggolyócskákat sem használtam még vaksütéshez, csak szárazbabot. Ezzel legalább nem fordulhat elő, mint a babbal, hogy abból akarjak levest főzni. Nem értettem, miért nem puhul meg több óra alatt sem a bab, amire leesett a tantusz, véletlenül a vaksütéshez már többször felhasznált babból akartam ebédet készíteni.
Köszönet még egyszer minden szavazónak is!
Gratulálok a nyereményedhez!
VálaszTörlésNézz be hozzám, kérdést küldtem neked! :))
Köszönöm Limara! Már válaszoltam is.:)
VálaszTörlésMi az a vaksütés?
VálaszTörlésVan, amikor nem szeretnénk, hogy felpúposodjon a tésztánk sütés közben, pl. amikor gyümölcskosárkához sütjük az omlóstésztát. Ilyenkor villával megszurkáljuk kicsit a tésztát, sütőpapírt teszünk rá, arra valamilyen nehezéket és így sütjük meg. Ez a nehezék lehet száraz bab vagy ilyen agyaggolyócska. Garantáltan marad hely a tölteléknek.
VálaszTörlésÁáá, értem. Látszik hogy nem vagyok egy sütögetős fajta... :-))
VálaszTörlésKöszi!
:) Örülök, hogy megérkezett és használd őket egészséggel. A szilikonhoz nem adtak papírt, úgyhogy akkor itt mondom el, hogy olyan 220 fokig hőálló és mínuszig is, úgyhogy lehet sütésre is használni, valamint hűtött krémek készítéséhez is.
VálaszTörlésKöszönöm Nemisbéka! Az e-mail címed megváltozott? Visszajött a levelem.
VálaszTörlésNem változott, néha az index szarakodik. nemisbeka kukac hotmail pont com is jó.
VálaszTörlésGratulálok én is!
VálaszTörlés(Vakbab-leves :)
OK, Nemisbéka, majd oda küldöm. Bár a lényeget más úgyis tudod. :)
VálaszTörlésKöszönöm Renáta! Jó duma :)
VálaszTörlés