2009. 05. 30.

Vaníliafagylalt


Hozzávalók
  • főzött fagylaltalap
  • 1 rúd vanília vagy egy kiskanál vaníliakivonat
A főzött fagylaltalap leírásának megfelelően készítjük, azonban a vaníliarúd kikapart belsejét vagy vaníliakivonatot adunk még hozzá. A felfőzés idejére akár a vaníliarudat is beledobhatjuk (ezt később értelemszerűen kihalásszuk belőle).

Kihűtése után a továbbiak megegyeznek a bodzafagyinál leírtakkal.

8 megjegyzés:

  1. Még gondolatban a szépséges rusztikus pitáidnál időzöm, de nem mondom, azért ezt is megenném utána desszertnek. Gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Még a hét elején a nagy melegben készült, a mostani 10 fokban valahogy nem kívánom.

    VálaszTörlés
  3. Ez a fagyi....ez megszólal! Gyönyörű....Én most is meg tudnám enni:)))

    VálaszTörlés
  4. De jó, hogy ezt leírtad.Köszönöm én is.

    VálaszTörlés
  5. Én is köszi! Még sosem csináltam főzött fagyit, de fogok! :)
    És lehet zima, én biza szívesen megenném, annyira szép, gusztusos!

    VálaszTörlés
  6. Nekem is jöhet, akár télen is a fagyi, az nálam nem évszaktól függ... Még valami! Palócprovence, ha van egy kis időd, nézz majd be hozzám, írtam egy-két szót egy sapkával kapcsolatban...:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen és szívesen! :))

    VálaszTörlés