Hozzávalók
- főzött fagylaltalap
- 1 rúd vanília vagy egy kiskanál vaníliakivonat
A főzött fagylaltalap leírásának megfelelően készítjük, azonban a vaníliarúd kikapart belsejét vagy vaníliakivonatot adunk még hozzá. A felfőzés idejére akár a vaníliarudat is beledobhatjuk (ezt később értelemszerűen kihalásszuk belőle).
Kihűtése után a továbbiak megegyeznek a bodzafagyinál leírtakkal.
Még gondolatban a szépséges rusztikus pitáidnál időzöm, de nem mondom, azért ezt is megenném utána desszertnek. Gyönyörű!
VálaszTörlésKöszönöm! Még a hét elején a nagy melegben készült, a mostani 10 fokban valahogy nem kívánom.
VálaszTörlésEz a fagyi....ez megszólal! Gyönyörű....Én most is meg tudnám enni:)))
VálaszTörlésDe jó, hogy ezt leírtad.Köszönöm én is.
VálaszTörlésÉn is köszi! Még sosem csináltam főzött fagyit, de fogok! :)
VálaszTörlésÉs lehet zima, én biza szívesen megenném, annyira szép, gusztusos!
Nekem is jöhet, akár télen is a fagyi, az nálam nem évszaktól függ... Még valami! Palócprovence, ha van egy kis időd, nézz majd be hozzám, írtam egy-két szót egy sapkával kapcsolatban...:)
VálaszTörlésKöszönöm szépen és szívesen! :))
VálaszTörlésSzepyke, köszönöm szépen! :))
VálaszTörlés