Barátnőmtől kaptam egy szép rozmaringágat. Mit ágat! Szinte egy egész bokor volt. Felhasználásig azzal a nem titkolt reménnyel tettem vízbe, hogy gyökeret fog ereszteni. Így is lett. Már csak cserépbe kell ültetni, bízva benne, hogy áttelel. Régóta szemezek egy recepttel, amihez rozmaringos cukor kellene, így nem haboztam, a felesleges ágvégek cukorban végezték.
Hozzávalók
Hozzávalók
- finomszemű kristálycukor
- rozmaringágacskák
Nagyon érdekes!!!!És mit csinálsz utána a rozmaringos cukorral???
VálaszTörlésTervem szerint egy rozmaringos süteménybe kerül.
VálaszTörlésAha!!!!!:)Köszi!
VálaszTörlésÉs amikor már rendesen megbokrosodott, akkor milyen jó ajándékozni a fiait. :o) Az enyémről évente 20 rozmaringfi kerül ki. :o)
VálaszTörlésUgye, édességbe kell belőle? Édességbe rozmaring? Izgalmasan hangzik!
VálaszTörlésIzgatottan várom azt a receptet! Ja, és gyönyörűek a képek!
VálaszTörlésGyönyörű az a csupor!
VálaszTörlésRozmaring édességbe is nagyon finom, épp a VKF!-re sütöttem a múlt héten kelt szőlős lepényt, az is rozmaringos volt. (Igaz, a cukrot én kihagytam belőle, nekem elég édes volt csak a szőlő is.)
A Tőled megszokott különlegességek...:)
VálaszTörléshoztam valamit Neked:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/10/blogger-oscar-dij.html
Altair, az már szép méretes bokor lehet! :)
VálaszTörlésSzepyke, igen! :)
VálaszTörlésVegavarázs, köszi! :)
VálaszTörlésRossamela, köszönöm! Igen, olvastam. :)
VálaszTörlésRenata, :)), köszönöm szépen! :)
VálaszTörlés