2010. 05. 07.

Csirkemájsaláta

Természetesen engem is elért a mostanában keringő vírus. Mivel ez egy gasztroblog, ezért nem részletezném a dolgot, legyen elég annyi, hogy az erős köhögés miatt már egy bundára való bőrt lenyúztam Kis Vukról. Így nem hogy nem ettem, de nem is főztem mostanában. Ez a saláta még múltkoriban készült.


Hozzávalók
  • 60 dkg csirkemáj (szív nélkül)
  • 3 evőkanál olaj
  • 4 paradicsom
  • 3-4 zöldhagyma
  • 1/2 kínai kel
  • bors
A májból kivágom a nagyobb ereket, alaposan megmosom és az olajon félig lefedve (így kevésbé fröcsköl össze mindent) megsütöm. Csak után sózom és borsozom. A zöldféléket falatnyira darabolom, összekeverem. A tetejére teszem a sült májakat és a sütésből visszamaradt olajjal meglocsolom.


5 megjegyzés:

  1. Remélem, azóta már jobban vagy!
    Pedig ez a saláta nagyon pazar!!

    VálaszTörlés
  2. Ajjaj :-( Gyors gyógyulást, rókakotorékokat hamar betemetni!!!

    A saláta fantasztikus :-)

    VálaszTörlés
  3. Köszi Lányok, már jól vagyok! :) A saláta pedig tényleg remek volt...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik ez a saláta!

    Én is jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés