2011. 09. 08.

Sárgabarackos muffin




Hozzávalók

  • 12,5 dkg vaj
  • 10 dkg 70 %-os étcsoki
  • 15 dkg cukor
  • csipetnyi só
  • 30 dkg török sárgabarackdzsem vagy egyéb sárgabarackdzsem
  • 2 tojás
  • 15 dkg liszt
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1 maroknyi durvára vágott dió
Olvasszuk meg a vajat és a csokit alacsony hőfokon, közben kevergessük. Adjuk hozzá a cukrot, a sót, a dzsemet, végül a tojásokat is. Végül keverjük bele a sütőporos lisztet meg a diót. Osszuk el a masszát muffinpapírral kibélelt 12-es muffintepsibe, süssük 20 percig 180 fokra előmelegített sütőben.



4 megjegyzés:

  1. hűű, most hűl a rácson!!! Diawell liszttel, cukorral és lekvárral készítettem, a csoki helyet az ajándékba kapott holland kakaóporom utolsó dekáit tettem bele
    Csökkentett ch-tartalom, de olyan íze vaaaan!
    Köszi szépen a receptet!!!

    VálaszTörlés
  2. Gyors voltál! :) Örülök, hogy tetszik a recept.

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon tetszenek a receptjeid! Nézz be hozzám, vár egy kis meglepetés!

    VálaszTörlés