2012. 09. 07.

És mi lesz a macskával?!

A költözés állatokkal együtt soha nem egyszerű történet, különösen nem egy idős macskával. Terveket gyártottunk, hogyan is szoktassuk új lakhelyéhez. Persze, az élet - mint annyiszor - felülírta a terveket. A macsek fél napos miákolás után úgy tett, mintha világéletében itt élt volna...

lazulva

ajtótámaszként

jógázva

színészkedve

megpihenve

9 megjegyzés:

  1. :)
    Azt én is tapasztaltam, hogy nem is annyira igaz az a mondás, hogy a macska a helyhez ragaszkodik, nem az emberhez. Nagyon is ragaszkodnak hozzánk. Egyébként pedig valahol azt olvastam, hogy a macska simán elfogad két helyet, nem csak egyet, de állítólag kettőnél többet nem.

    VálaszTörlés
  2. Jaj nekem, de tüneményes!!!!!!Olyan cirmos,mint az enyém volt....Annyira hiányzik!Azt hittem,hogy megleszek cica nélkül,de ilyen fotókat látva hüppögök....

    VálaszTörlés
  3. Naponta felhozom a témát a ház férfijának, hogy hozok haza cicát. prüsszköl és toporzékol erősen. :(
    Eszembejutott egy megoldás, ami rajtam segít:a szomszédék cicái átjönnek,azokat fogom etetni és majd szépen ideszoknak.:) Hihi!Lesz is cica, meg nem is..)))

    VálaszTörlés
  4. Minyon, szerintem is fontosabb az ember-macska kapcsolat(és ha ez jó, megvan a ragaszkodás is), de tartottunk tőle, hogy hiányolni fogja a vadászterületét. Ezzel szemben úgy tűnik, itt sokkal jobban érzi magát.

    VálaszTörlés
  5. Duende, igen, egy macska (na meg egy kutya is) mindig imádnivaló.:)

    VálaszTörlés
  6. Mammka, macska pedig kell!
    És mit szól a szomszéd? :))

    VálaszTörlés
  7. A szomszéd is etette a mienket,amíg élt a drága.Sőt, még a lakásba is beengedték,mert érezni lehetett a Cicón a cigijük szagát,amikor hazajött.Azért nem kötöm a szomszéd orrára,hogy én is szeretgetem az övéit, de nem hiszem,.hogy gond lenne belőle.Most így tudom talán áthidalni ezt .Kutyusunk van, őt is a lányomtól örököltem .Addig őrá halmozom minden szeretetemet, de agészen más egy kutya és egy macska.Egyébként is a kutyus is nagyon szerette a Cicót.

    VálaszTörlés
  8. Nálunk a kutya Zsebi, a szürkés cirmos Miska, mintha őt látnám a fotóidon. S valóban, nála tapasztaltam: mindig tudta hol van, s melyik helyből mit hozhat ki. Érdekes, már 13. évében van, e házban találta fel magát nehezen. Főleg télen, nem tud ablakon ki-bemászkálni. Vagy az itteni állatok zavarják az öregurat?

    VálaszTörlés