A hűtőmben gyakran csücsül maradék tojásfehérje, ami leggyakrabban valamilyen habcsók formájában végzi. Néha diós tallér készül, de sokszor ez a habcsók, ami Nigella csokis Pavlova tortájának átalakítása.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 4 tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 2 evőkanál jó minőségű kakaópor
- 3 dkg 70 %-os étcsoki
Nagyon jól néz ki, most jól esne egy kis kóstoló! :))
VálaszTörlésSzívesen megkínálnálak, de talán mondanom se kell, már egy darab sincs...:)
VálaszTörlésHasonlót készítettem, csak Napmátka receptje alapján én felfaltam nyersen! :)
VálaszTörlésDe ki is lehetett volna szárítani, és akkor banános habcsók lett volna belőle.
Olvastam. Nagyon szimpatikus recept! :)
VálaszTörlésJé, csokisan még sose próbáltam. Volt már citromos, narancsos, kókuszos. No meg csokis Pavlova is nagyban, mégsem jutott eszembe. Köszi az ötletet!
VálaszTörlésPróbáld ki, nekem így jobban ízlik és egyszerűbb is.
VálaszTörlés