A töltött húsok nem csak finomak, de praktikusak is, jóval kiadósabbá válnak a tölteléktől. A tölteléknek nem kell feltétlenül a húsba kerülniük, akár a tetejére is tehetjük. Így tettem én is - látva, hogy a malackaraj magában kevés lenne.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 1 kg kicsontozott malackaraj (vagy sertéskaraj)
- 50 dkg gomba (lehetőség szerint vargánya)
- 1 tojás
- néhány evőkanál zsemlemorzsa
- petrezselyemzöld
- 10-15 dkg reszelt sajt
- só
- bors
- kevés olaj
Imádom a töltött húsokat, főleg a tölteléket.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki.
Friss vagy fagyasztott vargányát használtál?
VálaszTörlésAnyósom szokta ezt az ételt késziteni, rengetegszer ettem nála. És ő is ugyanigy hivja: búbos hús. :)
VálaszTörlésVolt mikor csirkemájas lett a "búbja" a husinak, úgy is isteni.
Vali, köszönöm! :)
VálaszTörlésVesta, most fagyasztott, de frissből azért finomabb.
VálaszTörlésDuende, na ennyit az újításokról! :DD
VálaszTörlésÉn is szoktam csirkemájjal is csinálni.
Hát ez istenien néz ki! Mivel van otthon egy egész nagy üveg, szárított vargányám, valószínűleg ki fogom a receptedet próbálni!
VálaszTörlés:)))
VálaszTörlés