2010. 03. 29.

Húsvétra

Néhány ötletet szeretnék ajánlani húsvétra! Az elmaradhatatlan sonka mellé készülhet kalácsbuci


vagy citromos kenyér- ha valaki nem kedveli az édes és sós ízek keveredését.



A rozmaringos báránycomb mindig jó választás,



mellé csinálhatunk fenyőmagos zöldbabot,


de akár tejszínben sült krumplit is.



A tükörtojást formázó sütemény nagy sikerre számíthat (nem csak) a gyerekek körében,




de helyette / mellette választhatunk sárgarépás muffint



vagy epres túrótortát is.




Persze ne hagyjuk ki a tojáslikőrt sem!




További ötletek a Kifőztük receptújságban:


7 megjegyzés:

  1. Csodásak! Egy báránycomb várakozik a fagyasztómban:))

    VálaszTörlés
  2. Az a tejszínben sült krumpli nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Ilyen sorrendben jöhet. :-)
    A krumpli nekem is nagyon bejön...

    VálaszTörlés
  4. Köszönet a sok ötletért, ÁLDOTT HÚSVÉTOT!
    EZ A DAL AJÁNDÉK http://www.youtube.com/watch?v=t3rluBFlkhM&feature=related

    VálaszTörlés
  5. Ez igen, egyik szebb mint a másik:) Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

    VálaszTörlés