![](http://4.bp.blogspot.com/_g3-Bjap5y-8/SxO_sZYh7ZI/AAAAAAAACoA/WEyIPcgyw10/s400/kr%C3%A9m.jpg)
A csokis habcsókot készen is megvehetjük, de ha akad a sütis dobozban házi változat, az még jobb. De használhatunk amarettit vagy más ropogós aprósüteményt is helyette. A tetejére gránátalmamagokat terveztem, de ember tervez ... a kereskedők pedig módosítják az elképzelést. Így maradt a hűtőben lapuló fagyasztott ribizli és talán még jobb is lett a végeredmény. A ribizlit nem kell felolvasztani, 1-2 perc alatt kienged a krém tetején és kellemesen hűvös marad.
![](http://2.bp.blogspot.com/_g3-Bjap5y-8/SxO_b8GJw-I/AAAAAAAACn4/LKPsS1Uwg2E/s400/poh%C3%A1rkr%C3%A9m.jpg)
Hozzávalók
- 5 dl legalább 20%-os sűrű tejföl (soványabb nem jó!)
- porcukor ízlés szerint
- 1 löttyintésnyi rum
- 2 hámozott, felkockázott narancs
- fahéj
- csokis habcsók (helyette amaretti, vagy egyéb keksz)
- a tetejére fagyasztott ribizli (vagy gránátalmamagok)
Elkészítési idő: 15 perc vagy 10 perc + 5 perc a tálalás.
4 megjegyzés:
Imádom! Nagyon guszta! Viszem a receptet!!!
:)))
Én még mindig a tavalyi tortádtól vagyok elájulva!
Az maga a mese!:)
Köszi! :) Bár az nem készül el 15 perc alatt...
Megjegyzés küldése