Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...

2010. 03. 12.

Kifőztük!



Az elmúlt hetek titokzatoskodására végre fény derült! Megjelentünk! Szepyke ötletének hála, 14 gasztroblogger összefogásával megjelent   havonta megjelenő ingyenes receptújságunk első száma, a Kifőztük! Olyan receptgyűjtemény volt a célunk, ami mindenki számára elérhető alapanyagokból indul ki és csak kipróbált, jól bevált recepteket tartalmaz.

Az újság teljesen ingyenes, a feliratkozás és regisztráció a jobboldali sávban lévő képre kattintva érhető el. Ezt követően az e-mail címetekre, pdf formátumban érkezik havonta az újság, amit akár ki is lehet nyomtatni. A file nagy méretét  (10MB) nem minden e-mail fiók képes kezelni (citromail, freemail, vipmail, gportal és fibermail nem alkalmas erre!), így inkább gmailt használjatok erre a célra!


Fogadjátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel készítettük! Reméljük, sok örömetek lesz benne!



A képen látható, általam készített húsvéti pite receptjét is megtaláljátok az újságban.

15 megjegyzés:

szemirámisz írta...

Ez nagyon jó otlet volt!
Garatulálok az otlethez és a megvalósításához is!

Egyébként a húsvéti pitéd eszméletlen jól néz ki!

Julcsi írta...

Nahát! Ez nagyon jó hír!
Sok sikert hozzá és kitartást hozzá! Éljenek a gasztrobloggerek (is)!:))

Annamarie írta...

Ez egy kitünő ötlet volt, bárki volt is az értelmi szerzője, csak dicséret illeti. Én máris regisztráltam... :-)

Palócprovence írta...

Szemirámisz, köszönöm szépen a többiek és a pite nevében is! :)

Palócprovence írta...

Julcsi, köszönöm! :) Igen, éljenek a bloggerek, akármilyen területen is ténykednek!:)

Palócprovence írta...

Annamarie, köszönjük! És örülök, hogy regisztráltál! :)

Hédi írta...

Szuper ötlet!
Már regisztrálok is!
Jó munkát hozzá mindnyájatoknak!

Mike Adina írta...

Szeretném elkészíteni, mert nagy kedvencünk a spenót. De az a kérdésem, mért kell 6 réteslap?

Gál Edith írta...

Egy NAGY NAGY GRATULA!!!

Gyöngyi írta...

Gratulálok, jó ötelet:) Kellemes hétvégét kívánok!

krisz írta...

Nagyon jó ötlet!És köszönjük!!!!

Névtelen írta...

Csak csatlakozni tudok minden elottem szolohoz. Amig vannak gasztrobloggerek, a haza nincs elveszve:-) Talan ez tulzasnak hangzik, de ha belegondolunk, a sutes-fozesre valo buzditason keresztul nagyon ertekes munkat folytatnak ok a hagyomanyok, ertekek megtartasaban es tovabbadasaban. Regota rajottem, az internetet azert talaltak fel, hogy mi, magyarok fozzunk, sussunk, amuljunk-bamuljunk, receptet megosszunk es felkutassunk, s szeretteinket kenyeztessuk a segitsegevel:-))) Udv. Karib

Palócprovence írta...

Köszönjük szépen Mindenkinek a kedves szavakat! :))

Mike Adina, azért kell 6 réteslap, mert ennyivel béleltem ki a sütőformát. :) Természetesen bolti réteslapokról van szó, nem házilag nyújtottról. Használhatsz persze kevesebbet is, de szerintem szükséges a 6 lap.

Névtelen írta...

Regisztráltam az oldalon, de sajnos azóta sem jött meg a visszaigazoló e-mail, így nem tudtam elolvasni az újságot, mivel nem tudok belépni :(

Palócprovence írta...

Nem akadt fenn esetleg a spam-szűrődön? Próbálj meg újra regisztrálni (figyelve, hogy nehogy elgépelj valamit)! Remélem, sikerülni fog!