Hozzávalók
- 12,5 dkg vaj
- 10 dkg 70 %-os étcsoki
- 15 dkg cukor
- csipetnyi só
- 30 dkg török sárgabarackdzsem vagy egyéb sárgabarackdzsem
- 2 tojás
- 15 dkg liszt
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 1 maroknyi durvára vágott dió
Olvasszuk meg a vajat és a csokit alacsony hőfokon, közben kevergessük. Adjuk hozzá a cukrot, a sót, a dzsemet, végül a tojásokat is. Végül keverjük bele a sütőporos lisztet meg a diót. Osszuk el a masszát muffinpapírral kibélelt 12-es muffintepsibe, süssük 20 percig 180 fokra előmelegített sütőben.
4 megjegyzés:
hűű, most hűl a rácson!!! Diawell liszttel, cukorral és lekvárral készítettem, a csoki helyet az ajándékba kapott holland kakaóporom utolsó dekáit tettem bele
Csökkentett ch-tartalom, de olyan íze vaaaan!
Köszi szépen a receptet!!!
Gyors voltál! :) Örülök, hogy tetszik a recept.
Szia! Nagyon tetszenek a receptjeid! Nézz be hozzám, vár egy kis meglepetés!
Köszönöm szépen! :)
Megjegyzés küldése