Hozzávalók
- 3 csirkemellfilé
- 2 evőkanál lágy vaj
- 1 citrom reszelt héja
- só
- őrölt színes borskeverék
- alufólia
- 4-5 savanykás alma
- 1 evőkanál vaj
A csirkemellfiléket keresztben vágjuk be és nyissuk ki, mint egy könyvet - így nagyobb és vékonyabb hússzeleteket kapunk. A vajat keverjük ki a fűszerekkel, kenjük a fóliára szorosan egymás mellé rakott húsra.
A rövidebb oldaltól kiindulva szorosan tekerjük fel a húst, szorosan csomagoljuk be a fóliába, jól lezárva a végeket, hogy ne tudjon a vaj kifolyni belőle. Tegyük tűzálló tálba és 180 fokon süssük 35-40 percig.
Közben hámozzuk meg az almákat, magozzuk ki, és vágjuk gerezdekre. Pároljuk meg a vajban és tálaljuk a hústekercs mellé.
1 megjegyzés:
Nagyon finomnak hangzik!
Megjegyzés küldése