Hozzávalók
- 1 kg héjában főtt, felkarikázott kifliburgonya
- 2 fej felszeletelt lilahagyma
- 2 felcsíkozott kápia- vagy 1 kaliforniai paprika
- 8-10 elnegyedelt koktélparadicsom
- chili- vagy erős paprika - ízlés szerint
- 1 dl olaj
- 0,5 dl borecet
- só
- bors
- 25 dkg elmorzsolt fetasajt
- 1 doboz ajóka - elhagyható
A hozzávalókat összekeverjük egy nagyobb tálban és hűtőben érleljük legalább egy éjszakát. Szobahőmérsékleten tálaljuk.
Olajbogyóval is kiegészíthetjük.
4 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki!!! Boldog Új Évet kívánok: Gyöngyi
Köszi és viszont kívánom! :)
Ez a saláta tényleg csodásan néz ki, gondolom, az íze is az. Mi az az ajóka?
Sózott, sóban vagy olajban tartósított szardellafilé (ringli néven is fut felgöngyölve).
Megjegyzés küldése