Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...

2010. 09. 21.

Lezárult a licit

Nagyon-nagyon boldog vagyok! Fantasztikus eredménnyel zárult a Segítsüti őszi süteménylicitje.  Ismét sikerült jó néhány sztereotípiával leszámolni (Magyarországon az emberek közönyösek mások problémáival szemben, a jótékonykodás még gyerekcipőben jár, még jó célok érdekében sem képesek összefogni az emberek, stb.), de ami a legfontosabb, hogy 2.779.078 forint gyűlt eddig össze (és ez még nem a végső eredmény!)!

Limara süteménye Guiness rekordot dönthet a legdrágább ehető sütemény kategóriájában, de a többi süteményre is igazán nagylelkűen licitáltak. Kedves licitálóimnak hála a Mákvirágok 40.500 forinttal járulhatnak hozzá a nemes célhoz. Köszönöm Pepecsnek és BoraBorának - és persze valamennyi licitálónak!

Aki nem tudott valamilyen oknál fogva licitálni, de szeretné támogatni a koraszülötteket, megteheti az elkövetkező napokban, hiszen több meglepetés is várható. Természetesen lehet majd vásárolni Segítsüti füzetet is.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok, nagyszerű emberek vagytok!

Palócprovence írta...

Köszönöm a licitálók nevében! :)