Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...

2011. 12. 15.

Karácsonyi menü 9. - Egzotikus





2 megjegyzés:

Hobbychef írta...

Nagyon finom menü, a képek gyönyörűek. Kár, hogy receptet nem írtál hozzá. A garnélát imádom, gyakran készítem különbözőképp. A papaya mindennapos étkünk volt ebédre, amikor Balin nyaraltunk. Nem tudtuk megunni. Vacsorára pedig a különböző indonéz ételek, halak, tengeri herkentyűk.Ha hinnék a reinkarnációban - mint ahogy sajnos nem - legközelebb a trópusokra, tenger mellé születnék.

Palócprovence írta...

Hobbychef, az ételek neveire kattintva érhetők el a receptek.