Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...
Nagyon finom menü, a képek gyönyörűek. Kár, hogy receptet nem írtál hozzá. A garnélát imádom, gyakran készítem különbözőképp. A papaya mindennapos étkünk volt ebédre, amikor Balin nyaraltunk. Nem tudtuk megunni. Vacsorára pedig a különböző indonéz ételek, halak, tengeri herkentyűk.Ha hinnék a reinkarnációban - mint ahogy sajnos nem - legközelebb a trópusokra, tenger mellé születnék.
2 megjegyzés:
Nagyon finom menü, a képek gyönyörűek. Kár, hogy receptet nem írtál hozzá. A garnélát imádom, gyakran készítem különbözőképp. A papaya mindennapos étkünk volt ebédre, amikor Balin nyaraltunk. Nem tudtuk megunni. Vacsorára pedig a különböző indonéz ételek, halak, tengeri herkentyűk.Ha hinnék a reinkarnációban - mint ahogy sajnos nem - legközelebb a trópusokra, tenger mellé születnék.
Hobbychef, az ételek neveire kattintva érhetők el a receptek.
Megjegyzés küldése