- 50 dkg cukkini (3 karcsú példány)
- 2 tojásfehérje
- só
- kukoricaliszt
- kukoricadara
- a sütéshez olaj
2010. 05. 21.
Ropogós bundájú cukkini
Címkék:
cukkini,
diéta,
feltét,
glutén- és tejmentes,
gluténmentes,
olajban sült,
tejmentes,
vegetáriánus
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
5 megjegyzés:
Jól hangzik, köszi!
(csak, mert írtad, hogy diéta): én a diétámban gyakran eszem ilyen panírba forgatott cukkinit (meg kaliforniai paprikát, gombát, hagymát is), mert imádom a bundás dolgokat, de nem bő olajban sütöm, hanem sütőben, magas hőfokon, viszonylag rövid ideig.
Persze, készséggel elismerem, hogy az olajban sült jobb egy picivel, de így nincs lelkiismeretfurdalásom.
Upsz, még annyit, hogy nem kukoricadarába forgatom, hanem durvára tört kukoricapehelybe. Viszont, majd kipróbálom darával is.
Hémangi, :))
Morzsa, nekem így sincs lelkiismeretfurdalásom, pláne, hogy ez nem fogyókúrás diéta! :) Az olajjal meg nincs gondom...
Egyébként kukoricapehellyel is jó lehet.
Megjegyzés küldése