Tagadhatatlanul ez a mézeskalács a legnépszerűbb karácsonyi mézes nálunk már hosszú-hosszú évek óta.
Azonnal fogyasztható, bár azért nem árt megvárni, amíg kihűl (Ili barátnőm néhány évvel ezelőtt nem vette figyelembe ezt a fontos szempontot, csak ette-ette forrón a kisült mézeseket - el is rontotta vele a gyomrát rendesen, azóta a mézeskalács szótól is rosszul van).
A részletes recept itt olvasható. Karácsonyfadísznek is remek és persze ajándékba is adható.
Fémdobozban hetekig friss marad, de ha mégis ráunnánk, készülhet belőle mézeskalácspuding.
3 megjegyzés:
Nekem van egy kedvenc receptem,ami nagyon hasonlít a tiédhez, de a tied annyira csábító ezzel a sok fűszerrel,meg a puhaságával,hogy ki fogom próbálni,!!!Köszönöm a hozzákapcsolt írásokat is.
Próbáld ki és szívesen! :)
Ezer köszönet és hála ezért a mézeskalács receptért! A kolléganőim, barátnőim is ilyet sütöttek. :) Boldog karácsonyt!
Megjegyzés küldése