Kocsonyát főztem (majd ennek is felkerül a receptje), amibe került egy csülök is. A kocsonya porciózása közben eszembe jutott, milyen régen készítettem csülköt pékné módra. A gondolatot tett követte, az omlósra főtt csülök nem a rezgő kocsonya alatt végezte, átlényegült pékné módra.
Hozzávalók
- 1 méretes főtt csülök vagy két kisebb
- 1 kg krumpli
- 3-4 hagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanálnyi zsír
- 1 bögre víz
- só
- bors
- chilipehely
Savanyúkáposztával tálaltam.
4 megjegyzés:
Jaj, csurog a nyálam... És ma még nem is ettem, csak egy banánt...
Hát illik kísértésbe vinni az emberlyányát?! :-)))
Csak nem fogyizol még mindig? :(
De. Muszály.
Tvaszra normálisan akarok kinézni. :-))
A rakott keled fantasztikus!
Még sosem csináltam, pedig én szeretem a kelkáposztát. Csak a kedves uram nem. És ezt sem lehet kis adagban... :-(
:) Már most is normálisan nézel ki, de Te tudod!
A kel tényleg finom lett.
Megjegyzés küldése