Eredetileg ez a saláta kecskesajttal készülne, azonban éppen nem volt itthon kecskesajt, ezért paneert grilleztem hozzá. A salátakeverék minél többféle "zöldből" áll, annál jobb.
Hozzávalók
- 20 dkg salátakeverék
- 30 dkg grillezhető sajt
- 5 dkg dió
- 5 dkg olívabogyó
- 6 evőkanál extra szűz olívaolaj
- 2 evőkanál almaborecet
- 1 kiskanál magos francia mustár
- só
- bors
- bagett
10 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki. Imádom a grillezett sajtot!
Milyen jó lenne, ha odáig fejlődne a technika, hogy nem csak leveleket, hanem ételeket is lehetne küldeni egy pillanat alatt. Ezt most szívesen megrendelném, lassan aktuális az ebéd...
Szia!
Gratulálok a Goldenblog 2009 Gasztroblog kategóriába elért 4. helyezésedhez, és elnézést, hogy 10órán keresztül "megfosztottalak" az elért eredményedtől!
Valójában az történt, hogy stílusosan, rendesen "félrenyeltem"!
Idemásolom, had lássák a többiek is
1. Malackaraj
2. Kísérleti konyha
3. Limara péksége
4. Palócprovence
5. Lilahangya
6. Édes élet cukor nélkül
7. Étel, ital, kicsi Vú
8. Praktikák sok gyerekhez
9. Bodza konyhája
10. "Anya, ez isteni!..
Gratulálok!
Szepyke, köszi! :)
Vegavarázs, az tényleg jó volna! :)
Főfüge, nem fosztottál meg semmitől! :)) Legfeljebb Bea csodálkozhatott, hogy a rajongója nem tudja a blogja nevét...
Nagyon guszta, pláne így olajbogyóval és dióval!:)
Nagyon szeretem én is! :))
Még több hasznos tudnivaló, receptek és nyereményjátékok a gasztronómia világából a TV Paprika Facebook oldalán : http://www.facebook.com/?ref=home#!/tvpaprika?ref=ts
Még több hasznos tudnivaló, receptek és nyereményjátékok a gasztronómia világából a TV Paprika Facebook oldalán : http://www.facebook.com/?ref=home#!/tvpaprika?ref=ts
Megjegyzés küldése