Hozzávalók
- 60 dkg zöldhüvelyű zöldbab
- 1 maréknyi fenyőmag
- 2 evőkanál olívaolaj
- só
- bors
A fenyőmagot egy száraz serpenyőben enyhén megpirítom, közben folyamatosan kevergetem és egy pillanatra sem hagyom magára, mert nagyon gyorsan megéghet. Amikor már aranyszínű, rögtön átborítom egy tányérba, mert a forró serpenyőben tovább pirulna.
A zöldbabot megtisztítom, de egészben hagyom. Forrásban lévő sós vízbe dobom néhány percre, majd leszűröm. Meglocsolom az olajjal, sózom, borsozom és óvatosan összeforgatom. Megszórom a fenyőmaggal és máris tálalom.
A zöldbabot megtisztítom, de egészben hagyom. Forrásban lévő sós vízbe dobom néhány percre, majd leszűröm. Meglocsolom az olajjal, sózom, borsozom és óvatosan összeforgatom. Megszórom a fenyőmaggal és máris tálalom.
2 megjegyzés:
Nagyon jó! :))
Köszi! :)
Megjegyzés küldése