A rózsafagylaltot megízlelve a mesés keleten találjuk magunkat (vagy legalábbis a 70-80-as évek bolgár tengerparti élményei jutnak eszünkbe).
Hozzávalók
Hozzávalók
- főzött fagylaltalap
- 3 evőkanál rózsadzsem (pl. bolgár) vagy rózsalekvár)
- 2-3 evőkanál rózsavíz
- málnapiros ételfesték
18 megjegyzés:
Ez csodálatos lehet. Van is egy üveg rózsalekvárom...
Tuti, hogy ez valami afrodiziákum!
Jesszusom, de csodaszép ez a kép!!!
Már bennem is motoszkál egy ideje, a napon készült rózsakivonatommal akarom majd elkészíteni...
Nagyon szép lett a fagylalt, akár ma ebéd után is szívesen enném desszertnek...!
Ági, egyszerűen mennyei!!! :)
Saját levében, :)), ezt nem tudom, de lehet benne valami...
Szepyke, köszönöm! :)
Napmátka, szívesen megkínálnálak, de már tegnap megettük. Mindet! :)
Óóóóó......... lemaradtam :(
nem csinálsz még, Palócprovance? Épp akartam kérni egy adagot fénypostával. Csodásan néz ki... Igazi boszorkánykonyi remekmű. :)))
Én ebéd előtt is szsívesen megkóstolnám!:))csodás!
:))) Duende, köszi! :) Szerintem, hamarosan fogok még csinálni. Egyrészt isteni volt, másrészt még maradt a rózsadzsemből, ami úgy egyébként nagyon tömény (igazi damaszkuszi rózsából készült).
Limara, köszönöm! Én is megenném most! :)
Csak ne tessék tovább izgatni... Mer' a végén vonatra ülök! :))
Tényleg nagyon megkóstolnám. Még sosem ettem rózsafagyit, pedig nagyon izgassa a fantáziám...
Meseszép! Hűs rózsaíz a szájban... Fantasztikus!
A bolgár tengerpart pedig most is nagyon klassz! Erős nosztalgiám van :-)
Duende, ha vonatra pattansz - csinálok! :)
Viki, én is visszamennék (vagy 30 éve nem voltam)! :)
Ez valami csodaszép! Úgy képzelem, az íze is szó szerint szép lehet.
:)))
Megjegyzés küldése