A hűtőmben gyakran csücsül maradék tojásfehérje, ami leggyakrabban valamilyen habcsók formájában végzi. Néha diós tallér készül, de sokszor ez a habcsók, ami Nigella csokis Pavlova tortájának átalakítása.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 4 tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 2 evőkanál jó minőségű kakaópor
- 3 dkg 70 %-os étcsoki
6 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki, most jól esne egy kis kóstoló! :))
Szívesen megkínálnálak, de talán mondanom se kell, már egy darab sincs...:)
Hasonlót készítettem, csak Napmátka receptje alapján én felfaltam nyersen! :)
De ki is lehetett volna szárítani, és akkor banános habcsók lett volna belőle.
Olvastam. Nagyon szimpatikus recept! :)
Jé, csokisan még sose próbáltam. Volt már citromos, narancsos, kókuszos. No meg csokis Pavlova is nagyban, mégsem jutott eszembe. Köszi az ötletet!
Próbáld ki, nekem így jobban ízlik és egyszerűbb is.
Megjegyzés küldése