Hosszú évekig messzi tájakról ábrándoztam. Mára már elfogadtam Simone Weil gondolatát: "Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk."A Börzsöny lábánál bújik meg kis palóc falum.Itt van az én Provence-om. Palócprovence...

2009. 04. 08.

Nyeremény - A nagy étteremalakítás Giannival

Étteremalakítás...
A nagy étteremalakítás Giannival szerintem már senki előtt nem ismeretlen, ahogy a Viasat3 és gasztro.miner.hu közös játéka sem. A mostani sorsoláson én voltam az a szerencsés, aki egy két személyre szóló vacsora vouchert nyert, amely a Fabio Bucciol nevével fémjelzett Ristorante Lui & Lei étterembe szól. Köszönet érte a nyeremény felajánlóinak és Fortunának is!

Természetesen beszámolok majd a vacsoráról. Addig is, ne feledjétek, az "étteremalakító blogolás" tovább folytatódik, még lehet csatlakozni! Következő sorsolás: április 17.

13 megjegyzés:

Hunszil írta...

gratulálok !
Kiváncsian várom a beszámolód:)))

Maimoni írta...

Hú, gratulálok! Biztosan szuper lesz; meg aztán nyerni is igen jó érzés, nem? :)

Ízlésszindróma írta...

Fúúú, de jó gratulálok:)))))))))

DebiGabi írta...

Gratulálok!!!

Messzenéző Minyon írta...

Híha, gratulálok! Nagyon kíváncsi vagyok én is a beszámolóra.

Palócprovence írta...

Köszönöm szépen a gratulációkat, bár az érdem Fortunáé! :)) Egyébként tényleg jó nyerni! Az étteremre is nagyon kíváncsi vagyok, még nem jártam ott...

ManóAnyó írta...

Gratulálok!

SZINTIA írta...

Szívből gratulálok!

Palócprovence írta...

Köszönöm szépen! :)

erős ildikó írta...

Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra!!!

Palócprovence írta...

Feltétlenül megosztom!

Gabah írta...

Wooow!A héten még csak most jutottam géphez... micsoda hírek! Tökjó! Nagy-nagy gratula! Aztán jól tessék választani! ;-)
És persze várjuk a beszámolót!

Palócprovence írta...

Köszönöm szépen! :)) A választás biztos nem lesz könnyű, de majd valahogy megbirkózom vele...Elég nagy borkínálatuk is van. Na, szóval kíváncsi vagyok! :)